About

About

To the Club Oils & Fats (Nederland), which was founded in 1992 by a number of people, who were convinced that the promotion of contacts between those, who are and were active in our trade, would result in intensifying the daily co-operation.

Please feel free to contact the club's secretary with any question or comments by:

E-mail: secretariaat@oilsfats.nl

or write to:

Secretary Club Oils & Fats (Nederland)

Heuvel 23

NL 5101 TD Dongen

Activiteiten

Er zijn jaarlijks circa vier bijeenkomsten: de nieuwjaarsreceptie, twee sociaaleducatieve bijeenkomsten (1e met algemene ledenvergadering) en een zeildag of een ander sociaal evenement.

Kennis en Ervaring

De Club Oils & Fats (Nederland) werd in 1992 opgericht om een platform te bieden aan diegenen, werkzaam in de oliën- en vetten wereld. Omdat het hierbij voornamelijk om consumptieproducten gaat is de kennis van grondstoffen, productie methoden en logistiek van bijzonder belang. Een modern aspect is de toenemende aandacht voor bio-energie.

De club tracht hierbij zijn leden behulpzaam te zijn door het organiseren van lezingen op hun vakgebied en andere activiteiten.

Ook aan de sociale aspecten wordt aandacht besteed door het beleggen van clubbijeenkomsten, een onderlinge zeilwedstrijd , een eindejaarsreceptie enz.

150 Leden

De club telt momenteel circa 150 leden, uit Nederland, België en Duitsland .  De leden vertegenwoordigen bedrijven uit handel en industrie, tankopslagbedrijven, laboratoria, rederijen, controlebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en advocatenkantoren, die allen rechtstreeks, dan wel zijdelings betrokken zijn bij de handel in en behandeling van plantaardige en dierlijke oliën en vetten.